"Ik stond oog in oog met mijn huurmoordenaar"

Ik stond oog in oog met mijn huurmoordenaar

Celebs

"Ik stond oog in oog met mijn huurmoordenaar"

Print
De vechtscheiding tussen de Genkse plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (48) en zijn ex-vrouw Marly-Ann Spronken heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Hoeyberghs beweert op Facebook “dat zijn ex-vrouw hem in Andorra heeft proberen te vermoorden”.

De feiten speelden zich volgens Jeff Hoeyberghs vorige donderdag af in Andorra, waar de flamboyante plastisch chirurg en zijn ex-vrouw Marly-Ann Spronken beiden een verblijf hebben.

“Ik had die dag met mijn poetsvrouw afgesproken dat ik om 13 uur wat spullen zou komen oppikken op mijn bureau”, zegt Hoeyberghs. “De poetsvrouw liet mij binnen, maar toen ik mijn spullen naar buiten aan het brengen was, dook er in het huis plots een vreemde man op. Met duidelijk maar één doel: mij uit de weg ruimen.”

Schermutseling

Het kwam tot een schermutseling. “Gelukkig had ik voor de verhuis van mijn spullen de hulp van een vriend gevraagd. Hij is tussenbeide kunnen komen. Zonder hem was ik er misschien nu niet meer geweest.”

Politie gelooft Jeff niet

Kort na het incident kwam de politie ter plaatse. “Maar de politie heeft mij aangehouden”, zegt Hoeyberghs. “Ze geloven mij niet. Ze willen mijn aangifte ook niet ernstig behandelen. Dat pik ik niet."

NIET TE MISSEN