Cultuurtrends zijn inspiratiebron voor nieuwe verfkleuren

Cultuurtrends zijn inspiratiebron voor nieuwe verfkleuren

Tuin

Cultuurtrends zijn inspiratiebron voor nieuwe verfkleuren

Print
Culturele, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen vormen een onuitputtelijke inspiratiebron voor verfspecialisten. Sommigen komen zelfs op de proppen met een verfreeks gebaseerd op het toenemende terrorisme.

Verfproducent Histor probeert steeds nieuwe tendensen te vinden voor zijn verfcollecties. Dit jaar baseert de kleurenspecialist zich eens niet op de modewereld, maar bekeek hij de laatste culturele en maatschappelijke ontwikkelingen. Het resultaat is verbluffend. Zo vind je in de collectie een verfpalet gebaseerd op het toenemende terrorisme. "We leven in een onzekere wereld en willen toekomstige generaties de kans geven op te groeien in een leefbare maatschappij. We willen een gevoel van veiligheid creëren. Daarom kozen we voor het gamma Secured Quality voor natuurlijke, frisse combinaties waarin je tot rust kan komen. Zachte aarde- en zandtinten die warmte uitstralen en groen dat je evenwichtiger maakt", aldus Histor.

Naast de terrorismelijn is er ook een collectie gebaseerd op extreme luxe, de toenemende populariteit van boeken, blogs, Twitter en Facebook, de verleiding die een steeds groter deel van onze relaties uitmaakt en multitaskende vrouwen.

NIET TE MISSEN