Clint.be ontkent sabotage van 'Mijn Restaurant!'

Clint.be ontkent sabotage van 'Mijn Restaurant!'

Clint.be ontkent sabotage van 'Mijn Restaurant!'

Print
Isaura en Jeroen uit 'Mijn Restaurant!' dienen klacht in tegen Clint.be, omdat zij de reeks probeerden te saboteren. Clint.be ontkent die beschuldiging en pakt uit met videomateriaal om de onschuld van de betrokken redacteurs te bewijzen.

Jeroen en Isaura, het Mechelse koppel uit de vtm-reeks, dienen klacht in bij de Raad van Journalistiek. Ze voelen zich 'gepakt' omdat ze vlak voor de opening van hun restaurant “plots met drie personeelsleden minder moeten doen”.

Meedraaien

De journalisten beweren dat ze er alles aan hebben gedaan om Jeroen en Isaura niet het slachtoffer te laten worden van hun infiltratie in het vtm-programma.

Bekijk hier het beeldmateriaal!

Dinsdagochtend meldden ze zich naar eigen zeggen aan bij het Mechelse restaurant van Jeroen en Isaura. "Cain, Helen en Bart wilden nog actief meedraaien om Jeroen en Isaura uit de brand te helpen tijdens de opening van het restaurant", schrijft Clint.be.

"Mocht dat echter gevoelig liggen en worden geweigerd, presenteerden we ook nog drie extern aangezochte interim’ers met horeca-ervaring als volwaardige vervangers, op onze kosten! Beide voorstellen werden echter stilzwijgend afgewimpeld."

Negen redacteurs van Clint.be, zonder ook maar enige horeca-ervaring, meldden zich op 8 maart aan op de sollicitatiedag in Mechelen. Drie van hen werden aangenomen als zaalpersoneel.

MEEST RECENT