Nieuwe horecawind waait door Haarstraat

Nieuwe horecawind waait door Haarstraat

Nieuwe horecawind waait door Haarstraat

Print
Antwerpen - In het oude stadscentrum van Antwerpen kun je opnieuw stijlvol slapen én lekker eten. De Matelote kreeg nieuwe uitbaters (foto), Gin-Fish verdween uit de Haarstraat maar wordt vervangen door Invincible.

Om zowel buurtbewoners als vrienden, kennissen en potentiële klanten te laten kennismaken met het vernieuwde hotel en de heropening van restaurant Invincible, gooiden ze zondag allebei hun deuren open. “We hebben een nieuwe kamer, een triplex met een eigen dakterras. Dus die wilden we aan iedereen voorstellen”, vertelt Bruno De Smedt. “En omdat Kenny en Wendy op 22 maart hun restaurant Invinvcible openen, leek het ons leuk om die open dag samen te organiseren.”

De buren komen goed overeen want ze hebben al een deal gesloten. Het restaurant mag het terrasje van het hotel gebruiken als zij het ontbijt verzorgen. “Zo’n terras middenin het oude centrum van Antwerpen is natuurlijk zalig voor ons, dus dat vonden we een goede afspraak”, lacht Kenny Burssens.

Invincible zat lang in de Pacificatiestraat op het Zuid. “Daar zijn we nu een jaar dicht, maar we misten het en zochten een nieuwe locatie”, vertelt Kenny. “Via via hoorden we dat dit pand vrijkwam omdat Gin Fish ermee stopte. Met de kelder erbij hebben we plaats voor vijftig mensen. We zijn alleen door de week open, en hebben een driegangenmenu voor 35 euro.” Voor een nachtje in De Matelote ben je tussen de 140 en 235 euro kwijt.

MF

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio