1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Peuter kruipt in spelletjesmachine

In Perth, een stad in het westen van Australië, is een kind van twee erin geslaagd om in een spelletjesmachine te kruipen. Toen de moeder van de kleine Cohen Stone zich even omdraaide, kroop hij door het luik langs waar klanten hun prijs kunnen ontvangen. Eens in de machine, raakte de peuter er niet meer uit.

fvranckx

De moeder van de jongen was samen met enkele collega's naar het Italiaans restaurant gegaan om er de verjaardag van één van hen te vieren. Cohen kon duidelijk niet aan het snoepgoed en het speelgoed in een machine die er stond weerstaan en besloot om het heft in eigen handen te nemen.

De moeder van de jongen haalde er meteen het personeel van het restaurant bij, maar die kregen de machine niet open. Uiteindelijk wist een loodgieter de peuter uit zijn benarde - en erg warme - situatie te bevrijden. Ondertussen had die al een lolly uit de machine mogen kiezen.

De familie kreeg van het restaurant een waardebon, maar de moeder is alvast van plan om Cohen en zijn broertje bij het volgende etentje thuis te laten.

Foto's: Daily Mail

Vastgoed

Jobs in de regio