Clijsters stemt op Armstrong voor 'Comeback van het Jaar'

Clijsters stemt op Armstrong voor 'Comeback van het Jaar'

Clijsters stemt op Armstrong voor 'Comeback van het Jaar'

Print
Kim Clijsters (WTA 17) begint deze week in Indian Wells aan haar eerste tornooi sinds de Australian Open. Op een persconferentie liet de Belgische alvast weten dat ze op Lance Armstrong zal stemmen voor 'Comeback van het Jaar' waar ze zelf ook voor genomineerd is. De Amerikaanse journalisten waren ook erg nieuwsgierig naar het privéleven van Clijsters.

Woensdag kan Kim Clijsters een Laureus Award winnen, de meest prestigieuze prijs in de sportwereld. De tennisster is genomineerd in de categorie 'Comeback van het Jaar'. Clijsters mocht zelf ook stemmen. "Ik heb voor Lance Armstrong gekozen", zegt de Belgische. "Ik ben altijd een grote fan van hem geweest."

Naast Armstrong zitten ook Brett Favre (American football), Tom Watson (golf), Blanka Vlasic (hoogspringen) en Jessica Ennis (zevenkamp) in dezelfde categorie als Clijsters.

Tennismama

De journalisten wilden op de persconferentie ook weten hoe de dagen van Clijsters verlopen nu ze tennismama is. "Dat is uiteraard totaal anders dan vroeger", zegt ze. "Als mijn training afgelopen is, moet ik voor het eten zorgen. Ik ben constant bezig tot Jada gaat slapen en daarna heb ik nog heel wat werk in het huis. Uiteindelijk heb ik nog een uurtje om te relaxen."

"Gelukkig heb ik geen zes of zeven uur training per dag nodig om me goed te voelen op een tennisbaan. Anderhalf uur tot twee uur de ballen goed raken, is voor mij voldoende", zegt de winnares van de US Open.

Meer sportnieuws