Regi topfavoriet voor 'Nieuwste man ter wereld'

Regi topfavoriet voor 'Nieuwste man ter wereld'

Regi topfavoriet voor 'Nieuwste man ter wereld'

Print
Regi Penxten is na de eerste aflevering van het 2BE-programma Man Liberation Front (M!LF) al meteen topfavoriet in 'De nieuwste man ter wereld'. In die categorie gaan Jan Van Looveren en Philippe Geubels de komende weken op zoek naar de "grootste loser" onder de BV's.

Het tweede seizoen van het met seksistische moppen doorspekte M!LF werd op gang getrokken met slogans als "Kinderen kun je verhinderen" en een campagne voor Rudy, de tegenhanger van Bob. In 'De nieuwste man ter wereld' proberen de presentatoren te weten te komen "wie het slechtste voorbeeld is voor ons allemaal".

Brandslangen

In de eerste ronde moesten onder meer Sergio, Koen Wauters, Staf Coppens en Regi om ter rapst aan een bel proberen trekken, terwijl de twee presentatoren hen onder vuur namen met brandslangen. Adriaan Van Den Hoof beet de spits af en zette de toon: hij ging meermaals op de grond.

Terwijl Sergio de snelste tijd (zo'n zes seconden) klokte en mocht afzwaaien, deed Regi er beduidend langer over. Hij kroonde zich meteen tot topfavoriet. De negen overgebleven mannen moeten één van de weken proberen een proef te winnen, want dat houdt in dat ze de volgende week niét moeten terugkeren.

Bekijk het filmpje hier

Vorig jaar ging M!LF al op zoek naar de échte vent onder de BV's. In een bloedstollende finale haalde Eddy Planckaert het toen van Tom Waes. Over negen weken weten we wie diens tegenpool is...

.

Nu in het nieuws