Nederlanders nemen Zilverstrand over

Nederlanders nemen Zilverstrand over

Nederlanders nemen Zilverstrand over

Print
Mol - Marc Eysermans draagt recreatiedomein Zilverstrand in Mol-Rauw over aan Oostappen Groep uit Nederland. Die investeert er de volgende vijf jaar zo’n zeven miljoen euro.

“Hiermee komt een einde aan zestig jaar uitbating door de familie Eysermans”, zegt Marc die zich in de toekomst gaat toeleggen op het realiseren van bouwprojecten. “Het was een geruisloze overname”, zegt directeur beleidszaken Jos Mennen van de Oostappen Groep. “Zilverstrand is een prachtig product en tijdens onze gesprekken zaten we met Marc altijd op dezelfde lijn.”

Oostappen Groep is de vierde grootste speler in de Benelux. “Zilverstrand is ons tiende recreatiepark. Dat maakt in totaal 500 hectare park, wat goed is voor 3,1 miljoen overnachtingen. We zijn ambitieus.”

Samenwerken

“We willen een goede accommodatie in een goede omgeving”, vervolgt Jos. “Zilverstrand past daar perfect in. We hebben alles goed onderzocht, ook andere locaties. In Mol is heel wat te beleven en we willen samenwerken met plaatselijke ondernemers en de gemeente.”

De nieuwe eigenaar heeft grootse plannen. “De volgende vijf jaar investeren we zeven miljoen euro. Zo starten we direct met het plaatsen van 200 extra verhuuraccomodaties. Er komen een binnenspeeltuin en podia waarop we entertainment brengen.”

Het personeel blijft in dienst. “We moeten kijken hoe het loopt, maar als onze prognoses kloppen, zit het op dat vlak goed”, besluit Mennen.

WiTu

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio