Mechelse deelnemers 'Mijn Restaurant!' werven personeel aan

Mechelse deelnemers 'Mijn Restaurant!' werven personeel aan

Mechelse deelnemers 'Mijn Restaurant!' werven personeel aan

Print
Mechelen - De deelnemers aan het vtm-programma 'Mijn Restaurant!' hebben maandag hun personeel aangeworven. Ook de Mechelse kandidaten Jeroen en Isaura hebben hun keuze gemaakt. Welke sollicitanten zich gelukkig mogen prijzen, wordt voorlopig nog strikt geheim gehouden. Hieronder zetten we alvast enkele kanshebbers op een rijtje.

Piet Bogaert (61) uit Schoten is een man met tonnen ervaring die zich geroepen voelt om de taak van zaalverantwoordelijke op zich te nemen. "Voor mezelf hoef ik dit niet meer te doen", zegt Bogaert. "Ik heb genoeg uren op de teller staan om met pensioen te gaan. Waarom ik hier dan toch kom solliciteren? Simpel, ik wil Jeroen en Isaura helpen om zich te lanceren."

Soony Muzsnay (28) ziet een job in de zaal best zitten. "Ik kan een tweetal jaar ervaring in de zaal voorleggen", zegt de Mechelse die momenteel in een beschutte werkplaats werkt. "Maar daar zit ik niet op mijn plaats. Ik wil de kans om mijn grote droom - werken in de horecasector - waar te maken met beide handen grijpen. Ik zal blinken van trots mocht ik aangenomen worden."

Ignace Joly (19) uit Kontich behoort tot de jongste sollicitanten. Maar jong staat bij hem niet gelijk aan onervaren. "Zes jaar hotelschool heb ik er ondertussen opzitten, waarvan drie jaar aan COLOMAplus", klinkt het zelfverzekerd. "Ik ben nog nergens vast aan het werk geweest, maar de verschillende stages die ik heb doorlopen, hebben me de nodige ervaring als kelner opgeleverd."

Laatstejaarsstudent restaurant en keuken aan KTA Wollemarkt Jeffrey Capati (23) waagt zijn kans voor de job als hulpkok. "Van kleinsaf aan droom ik ervan om kok te worden", zegt Capati. "Ik ben echt verzot op kookprogramma's. Mijn Restaurant! is een leuk programma. Dat de topchefs harde kritiek kunnen spuien, deert me niet."

JoMa

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio