"Van Vlees en Bloed" grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

Van Vlees en Bloed grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

"Van Vlees en Bloed" grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

Print
"Van Vlees en Bloed", het programma van Woestijnvis dat op één te zien was, is de grote triomfator geworden op de derde editie van de Vlaamse Televisiesterren.

De komedie werd bekroond met de prijs van beste fictieprogramma. Twee hoofdrolspelers Koen De Graeve (beste acteur) en Sien Eggers (beste actrice) werden eveneens in de bloemetjes gezet. Ook de prijs van 'populairste programma', die werd bepaald door het publiek, ging naar het programma rond de slagersfamilie.

"Allerslimste Mens"

De openbare omroep domineerde ook in de andere categorieën. Zo won "Het Journaal" (Eén) de televisiester voor beste nieuwsprogramma. "Zonde van de Zendtijd" (Canvas) werd dan weer bekroond als beste humor- en comedyprogramma.

De populaire quiz "De Slimste Mens ter Wereld" (Eén) won ook meerdere prijzen, namelijk die van beste entertainmentprogramma en Erik Van Looy bleek de beste presentator te zijn. De filmregisseur meldde op het podium met de televisiester in zijn handen dat er in december een nieuwe versie van het programma op de buis komt, "De Allerslimste Mens ter Wereld", met daarin alle winnaars van de voorbije jaren.

"Mijn Restaurant"

Phara de Aguirre kreeg de televisiester voor de beste presentatrice. "Belpop" was laureaat in de categorie beste informatief programma.

Concurrent Vtm had uiteindelijk ook een keer beet met "Mijn Restaurant" dat zegevierde als beste realityprogramma.

Komiek Philippe Geubels ontving de televisester voor rijzende ster, Paula Semer werd gelauwerd voor haar hele carrière.

.

Nu in het nieuws