Antwerp financieel in steeds nauwere schoentjes

Antwerp financieel in steeds nauwere schoentjes

Antwerp financieel in steeds nauwere schoentjes

Print
Antwerp geeft vanavond Tienen partij, maar of dat onder een zonnig gesternte zal kunnen verlopen, blijft weer zeer de vraag. De Great Old kampt al langer dan vandaag met ernstige financiële problemen, maar nu lijken de twisten met de invloedrijke familie Collin weer buitensporige proporties aan te nemen.

Het geduld van de familie Collin - voornaam schuldeiser en tegelijkertijd Antwerpsupporter - lijkt opgesoupeerd. Ze deed afgelopen week weer van zich spreken door uit het comité te stappen dat rond de jaarwisseling nog werd opgericht.

Het water staat Antwerp aan de lippen, want gisteravond nog vroeg het zelfs de financiële hulp van de supporters. Door geld in te zamelen hoopt men zo de enorme financiële put toch beetje bij beetje te kunnen dempen. De familie Collin zou de verse liquide middelen alleszins graag zien komen.

Vereffening nakend?

Geruchten als zou Antwerp dra in vereffening moeten gaan, doet men af als larie. Jan Michel, de raadsman van Antwerpvoorzitter Eddy Wauters, sprak klare taal op ATV: ”Het licentiedossier werd deze week tijdig binnen geleverd, maar het is niet volledig. We zijn onder meer volop bezig het aan te vullen met bijvoorbeeld betalingsbewijzen. Het dossier zal op heel korte termijn in orde moeten worden gebracht, en ik acht de kans dan ook reëel dat Antwerp het zal redden, maar dan moet er nog wel heel veel gebeuren”.

STDR

Meer voetbalnieuws