Vlaamse dopingcontroleurs ergeren Ariël Jacobs

Vlaamse dopingcontroleurs ergeren Ariël Jacobs

Vlaamse dopingcontroleurs ergeren Ariël Jacobs

Print
Het zint Anderlecht-coach Ariël Jacobs niet dat zijn spelers al zo veel dopingcontroles moesten ondergaan. "Misschien moeten we in Wallonië op hotel gaan", aldus de oefenmeester.

"Anderlecht wordt onzettend veel gecontroleerd. Al drie keer na een Europese match en twee keer ervoor. Tegen Bilbao zelfs ervoor en erna. Heel vervelend", aldus Ariël Jacobs in verschillende kranten. "Normaal zouden ze zelfs donderdag om 6u gekomen zijn, zeiden de controleurs. Op de dag van zo'n match! De hele voorbereiding werd verstoord."

Jacobs overweegt nu om voortaan in Wallonië op hotel te gaan om zo de Vlaamse controleurs een hak te zetten. "Ook in de competitie zijn we al vijf keer gecontroleerd en dat is meer dan de andere ploegen", klaagt Ariël Jacobs.

Frutos

Het woord 'pesterijen' wil hij wel niet in de mond nemen. De Vlaamse Overheid beweert dat paars-wit net zoals als alle andere eersteklassers wordt behandeld.

Opvallend is dat de controleurs voor de match tegen Bilbao naar Nicolas Frutos vroegen, terwijl die volgens zijn whereabouts duidelijk niet in de wedstrijdkern zat .

MEER VOETBALNIEUWS