"Waarom werd ik niet geselecteerd voor Davis Cup?"

Waarom werd ik niet geselecteerd voor Davis Cup?

"Waarom werd ik niet geselecteerd voor Davis Cup?"

Print
Dick Norman heeft kritiek geuit op de samenstelling van het Belgisch team voor het Davis Cup-duel tegen Tsjechië. De tennisser begrijpt niet waarom hij niet geselecteerd werd.

"Ik zag iemand schrijven dat hij niet begrijpt dat ik niet geselecteerd ben voor de Davis Cup. Wel, eerlijk gezegd begrijp ik dat ook niet. Ik wil echt wel eens de namen weten van de personen die dit beslist hebben en hun motivatie. Ze zullen zich wellicht niet baseren op de twee of drie overwinningen die Christophe (Rochus) in de laatste acht maanden behaald heeft in de ATP-toernooien. Hij is al een hele tijd niet echt in vorm en is nu ook niet bepaald een dubbelspecialist", schrijft Norman op zijn website.

"Ik heb niks tegen Christophe, ik kom goed overeen met hem. Alleen vrees ik dat ik niet goed overeen zal komen met de mensen die deze ploeg geselecteerd hebben", besluit hij.

Het duel tegen Tsjechië vindt van 5 tot 7 maart plaats in Bree. Olivier en Christophe Rochus, Steve Darcis en Xavier Malisse zullen België vertegenwoordigen.

Meer sportnieuws