Twee tieners opgepakt na overvallen in Deurne

Print
Deurne - Antwerpse speurders hebben twee verdachten van 17 en 18 jaar oud opgepakt. Het duo maakt deel uit van een jeugdbende die in Deurne een bloemist en twee bakkerijen overviel.

De jeugdrechter verwees de minderjarige jongen door naar een instelling. Wegens plaatstekort staat hij nu onder huisarrest. Zijn 18-jarige kompaan moet voor de onderzoeksrechter verschijnen.

Nanette Francisco van Fleur 2000 in de Frank Craeybeckxlaan werd met geweld overvallen. Een jongen zei een paar keer dat hij geld moest hebben. Nanette geloofde hen niet, omdat het maar kinderen waren. Ze dacht dat ze een grap met haar uithaalden, maar toen ook de andere daders haar aanvielen moest ze een paar slagen op haar hoofd incasseren. De jongeren probeerden vervolgens de kassa te kraken, maar dat lukte niet dus graaiden ze een paar honderd euro uit de schuif en verdwenen.

Bakkerij

Ook Bakkerij Smouts in de Baron Leroystraat kreeg gewapende jongeren over de vloer. Daar bedreigden drie daders hen met een mes en een steen. Ze wilden geld en omdat de verkoopsters niet meewerkten, forceerden de jongeren de kassa. Daar zat te weinig in en ze bleven maar zagen over meer geld. Zonder resultaat.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio