Geertrui en Stefan winnen 'De Andalusische droom'

Geertrui en Stefan winnen 'De Andalusische droom'

Geertrui en Stefan winnen 'De Andalusische droom'

Print
Mechelen - Geertrui en Stefan uit Mechelen zijn de winnaars van het vtm-programma 'De Andalusische droom'. Het duo zal een bed & breakfast uitbaten in Osuna en een nieuw leven beginnen onder de Spaanse zon. Ze haalden het in de finale van Samir en Soraya.

De beslissing werd niet enkel door het Consejo genomen, maar ook door de inwoners van Osuna. Zij konden stemmen op hun favoriete koppel, nadat beide koppels waren langsgegaan bij de lokale media. Ook de andere koppels die eerder afvielen kwamen allemaal op bezoek en waren onder de indruk van het resultaat.

Geertrui en Stefan koesteren al een aantal jaar de droom om een eigen b&b te starten, bij voorkeur in de Franse Provence. “We waren aan het rondlopen op een gespecialiseerde beurs op het Heizelpaleis in Brussel toen we werden aangesproken door een dame van -toen nog- 'De Italiaanse droom'”, vertelt Stefan.

“We kenden het programma, maar deelnemen schrok ons toch af. Je weet nooit hoe je eruit komt. Maar we bleven die vriendelijke dame tegenkomen en toen we voor het doorgaan haar weer zagen, dachten we: het moet zo zijn, we schrijven ons in.”

Dat de bestemming uiteindelijk Andalusië bleek, was even schrikken maar het koppel heeft er inmiddels hun hart verloren. “De mensen zijn er ook zo hartelijk”, vertelt Geertrui.

Beeld: VTM

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio