Ook dit weekend weer heibel aan Perron M

Print
Mechelen - De buurt van fuifzaal Perron M op het Douaneplein heeft ook dit weekend te maken gekregen met diefstal met geweld, drugsbezit en jonge dronkaards.

Toen twee jongeren van zestien jaar zaterdag rond 4u Perron M verlieten, werden ze door een groepje van vijf jongens aangesproken. Een van hen vroeg om met de gsm van de twee een berichtje te versturen, maar dat werd afgewimpeld omdat ze geen belwaarde meer zouden hebben.

D

aarop namen de belagers de gsm met geweld. De daders wilden ook de gsm van zijn vriend, maar die weigerde hem af te geven. Hierop kreeg hij een klap in het aangezicht. De dieven zijn weggevlucht.

Dronken veertienjarige

De politie heeft in en rond de fuifzaal ook enkele zwaar dronken jongeren opgepakt. Onder hen jongens van veertien, zestien en zeventien jaar. “De tieners waren zo dronken dat ze een gevaar voor zichzelf en derden vormden. We hebben ze daarom meegenomen naar het commissariaat tot hun ouders hen kwamen ophalen”, luidt het.

Tijdens de controles heeft de politie ook twee minderjarigen uit Mechelen en een 18-jarige uit Sint-Katelijne- Waver gevonden met cocaïne en marihuana op zak.

De problemen bij Perron M blijven zich opstapelen. De stad heeft aangekondigd dat er een zwarte lijst wordt aangelegd van jongeren die amok maken. Ook zullen er regelmatig agenten in burger aanwezig zijn.

LDN

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio