Uren wachten voor kop koffie van Starbucks (video)

In het Centraal Station van Antwerpen opende woensdagochtend een vestiging van Starbucks zijn deuren. Buiten twee koffiebars op de luchthaven van Zaventem wordt dat meteen de eerste Belgische Starbucks in een stadsomgeving.

ikerremans

Vanaf 6 uur stonden mensen aan te schuiven, terwijl het lintje pas doorgeknipt werd om vijf na acht. Onze vliegende reporter trok richting Centraal Station en vroeg zich af of mensen nog wel koffie kunnen zétten.

Terwijl de ochtendshow van MNM onverstoorbaar doorging, kwam hij ook te weten wat de wachtenden bezielde om relatief veel geld te betalen voor een simpele kop koffie... Bekijk het filmpje!

Fair-trade

Het Amerikaanse Starbucks is de grootste afnemer van fair-tradekoffie ter wereld. "De opening van deze Starbucks levert een bijdrage aan een gezond aanbod", zei Antwerps burgemeester Patrick Janssens (sp.a) al. "Mocht de horeca dit zien als een onwelkome concurrent, zou dat zijn als een kledingzaak die de Meir voor zich alleen wil. Dat is onverstandig, want dan zouden er niet veel mensen komen."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Starbucks