Katie Price woedend over goedkope verlovingsring

Katie Price woedend over goedkope verlovingsring

Celebs

Katie Price woedend over goedkope verlovingsring

Print
Glamourmodel Katie Price was woedend toen uitlekte dat haar verlovingsring 'slechts' 2.200 Britse pond had gekost. "In realiteit kostte de ring veel meer, maar Katie geloofde die roddels en was woedend op me", vertelt Alex Reid in de Britse krant The Daily Mirror.

"De roddels over de prijs van mijn verlovingsring hebben me heel wat kopzorgen bezorgd. Ik was op dat moment in India voor mijn nieuwe tv-serie en kreeg een furieus telefoontje van mijn vrouw. Waarom ik niet meer geld aan haar besteed had, wilde ze weten. Ik wist niet waar ik het had. De ring kostte in realiteit meer dan 60.000 Britse pond. Pas toen ik haar bewezen had dat ik echt geen ring van 2.200 pond gekocht had, bedaarde ze een beetje", vertelde Reid.

Volgens hem zorgde het huwelijk tussen hem en Katie Price niet alleen voor een ruzie over de prijs van de verlovingsring. "Mijn ouders zijn nog steeds boos op me dat ik na 8 maanden daten al ben getrouwd. Volgens hen gaat het allemaal te snel en loop ik in mijn ongeluk. Maar ik ben niet voor hen getrouwd, maar voor mijn eigen geluk", besluit Reid.

NIET TE MISSEN