Aimé Antheunis is nieuwe trainer van Lierse

Aimé Antheunis is nieuwe trainer van Lierse

Aimé Antheunis is nieuwe trainer van Lierse

Print
Lier - Aimé Antheunis is de nieuwe coach van Lierse. Hij tekende zaterdagavond een contract tot het einde van het seizoen.

Antheunis vervangt Herman Helleputte, die vorige donderdag zijn functie als trainer opgaf. De nieuwe oefenmeester leidde voordien al Lokeren, Charleroi, Germinal Ekeren, Waregem, Genk, Anderlecht, de nationale ploeg en Beerschot.

Aimé Antheunis: "Mijn bedoeling is eigenlijk heel eenvoudig: er is mij gevraagd om deze groep talentvolle spelers naar eerste klasse te leiden. Niets meer en niets minder. Ik ken de club en ik weet dat dit geen onmogelijke opdracht is. De resultaten vielen de laatste weken misschien wat tegen, maar dan is het maar aan mij om er opnieuw het heilige vuur in te brengen. Ik zou niet getekend hebben als ik gedacht had dat het me niet kan lukken."

Maged Samy: "Met Aimé halen we een klasbak binnen. Hij heeft al eerder bewezen wat hij waard is. We weten van hem dat hij meer uit zijn spelers kan halen dan ze vaak zelf beseffen. Dit is momenteel de juiste man op de juiste plaats. We hebben eerste klassemateriaal in huis, en we hebben zeker de ambitie. Nu is het aan hem om het waar te maken. Ik ben er van overtuigd dat hij in zijn opdracht zal slagen."

CHRIS VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio