Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Alweer nieuw record voor 'Zonde van de zendtijd'

'Zonde van de zendtijd' heeft alweer een nieuw kijkcijferrecord gebroken. Maar liefst 631.369 mensen keken maandagavond naar het satirische programma op Canvas.

jlenaerts

Het tweede seizoen van 'Zonde van de zendtijd' scoort opvallend beter dan het eerste seizoen. Een half miljoen mensen keken naar de eerste afleveringen, wat bijna het dubbele is van vorig seizoen. Begin februari leek het programma de kaap van de 600.000 kijkers te overschrijden en dat is nu gebeurd.

Volgens Henk Rijckaert (foto links), die het programma samen met Bert Gabriëls presenteert, is het "het juiste programma op het juiste moment". "Alle ingrediënten van de comedy zitten erin. Zonder dat we het erom hebben gedaan, zitten er elementen in van Alles kan beter, van Schalkse ruiters en van Trigger happy."

De presentatoren zijn er ook van overtuigd dat het programma niet beter zou scoren op Eén. "Tachtig procent van wat we doen, zou perfect kunnen op Eén. Maar het zijn net de scherpe randjes van die andere 20 procent die ons programma maken tot wat het is. Op Eén zouden we geen sketch kunnen maken voor Blokken voor gehandicapten", besluit Rijckaert.

Bekijk de bewuste sketch via YouTube:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER