Duo maakt schamele buit in AXA-kantoor

Duo maakt schamele buit in AXA-kantoor

Duo maakt schamele buit in AXA-kantoor

Print
Wommelgem - Twee overvallers maakten woensdag 1.400 euro buit in het AXA-kantoor in Wommelgem. Ze knevelden een bankbediende, maar de vrouw raakte niet gewond.

De eerste werkneemster die woensdagmorgen arriveerde aan het AXA-bankkantoor in de Dasstraat, werd opgewacht door twee mannen. Ze werd langs achter benaderd en het duo glipte mee de bank binnen.

Gewapend waren de overvallers niet, gemaskerd evenmin. Ze bedreigden de bankbediende: ze zouden haar slaan. De dame kreeg ook enkele tikken met de hand tegen haar hoofd. De kluis kon niet worden geopend, want ze beschikte over een tijdslot. Daarop leegden de Franstalige overvallers de geldlade achter het loket én de portefeuille van de werkneemster. In totaal gingen ze aan de haal met zo’n 1.400 euro.

Voor ze vertrokken, knevelden ze de werkneemster met tape. De bankbediende raakte uiteindelijk niet gewond. Het stil alarm dat was afgegaan omdat de bank niet op de juiste manier was geopend, en de tweede werkneemster die arriveerde, verwittigden de politiediensten. De collega heeft zelfs de overvallers nog zien vertrekken, in een kleine wagen.

CM

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio