Lichamen van Alexis en Vicky geborgen

Lichamen van Alexis en Vicky geborgen

Lichamen van Alexis en Vicky geborgen

Print
In Luik zijn vannacht de lichamen van Alexis Robert uit Hannuit en zijn Zolderse vriendin Vicky Storms geborgen. Zij kwamen om het leven bij de verschrikkelijke gasexplosie woensdag. Die heeft nu al van zeker twaalf mensen het leven geëist. Vanmiddag werd er immers nog een twaalfde lichaam gevonden.

"De twee lichamen lagen op hun bed in normale staat en perfect identificeerbaar", aldus een bron dicht bij het onderzoek. Later volgt er nog een autopsie. Wellicht worden de twee lichamen snel overgebracht naar Hannuit.

Steunbetuigingen

Vicky en Alexis hebben na de instorting van het gebouw zeker nog twaalf uur geleefd. Ze kregen zelfs nog zuurstof van reddingswerkers, maar de twee dapperen offerden zich op om de 12-jarige Elena te bevijden.

Op de Facebookprofielen van Vicky en Alexis regent het ondertussen steunbetuigingen. Vrienden en familie nemen afscheid van het jonge koppel met tal van lieve woorden.

Teken hier het rouwregister.

Twaalf doden

In totaal zijn er in Luik twaalf dodelijke slachtoffers teruggevonden onder het puin. Vrijdagmiddag werd er nog een twaalfde lijk geborgen, maar de brandweer verwacht dat het daarbij zal blijven. "Gezien de hoeveelheid puin die er nog overblijft, is de kans eerder klein", aldus Jean-Marc Gilissen, kolonel van de Luikse brandweer.

Vijf slachtoffers zijn reeds geïdentificeerd. Vannacht werd er ook gemeld dat er een lichaam van een bejaarde was ontdekt, maar dat bleek achteraf een vergissing te zijn. Het ging om een grote hond, die de explosie ook niet overleefde.

Lees ook: "Vicky en Alexis hebben nog tot 's middags geleefd"

MEEST RECENT