Nederlandse familie filmt ufo in Antwerpse haven

Print
Antwerpen - De familie Kenter uit het Zeeuwse Kloosterzande weet het zeker: vlak bij de Liefkenshoektunnel zagen ze een ufo landen. “Ik heb spijt dat ik er niet naartoe gewandeld ben”, zegt Hellen.

Donderdag 7 januari, 19u: de familie Kenter rijdt op de Antwerpse Ring. In de buurt van de Liefkenshoektunnel zien de vier een vreemd verlicht voorwerp aan de hemel.

“Het knipperde en was afwisselend rood, groen en wit”, vertelt moeder Hellen. “Het object maakte draaiende bewegingen, ging van links naar rechts en dan weer van boven naar onder. We zagen de ufo landen. Ik wilde er naartoe, maar mijn man moest naar een afspraak en we hadden niet veel tijd. Daar heb ik nu spijt van.”

Het spektakel duurde twintig minuten. De familie maakte een donker filmpje met de gsm. Hellen: “Mijn man gelooft absoluut niet in ufo’s, maar ook hij twijfelt nu. Onze oudste zoon vond het heel spannend, de jongste was in paniek. Wij willen heel graag weten wat we daar in de Antwerpse haven gezien hebben, maar ik vrees dat we het nooit zullen weten.”

“Verzinsel”

Bij volkssterrenwacht Urania liepen er op 7 januari geen ufo-meldingen binnen. “Ik vrees dat dit een verzinsel is”, reageert directeur Marc Van den Broeck.

PEDM

Bekijk de beelden via YouTube:

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio