Billy The Kill in uitverkochte AB

Billy The Kill in uitverkochte AB

Billy The Kill in uitverkochte AB

Print
Sint-Niklaas - De Wase rockband Billy The Kill speelt op zondag 24 januari een uniek concert in een uitverkochte Ancienne Belgique in Brussel. Ze verzorgt er het voorprogramma van de metalband Channel Zero.

De comebackconcertreeks van Channel Zero groeide uit tot één van de meest besproken events van 2010. Duizenden fans proberen tevergeefs nog aan een ticket te geraken. De concertenreeks is een opsteker voor Billy The Kill. “Dit optreden kwam voor ons als een verrassing”, zegt frontman Niels Van Cauteren.

“We sprongen dan ook een gat in de lucht toen het werd bevestigd. Het waren bovendien de mensen van AB zelf die ons contacteerden. Het concert is niet alleen een bevestiging dat we op de goede weg zitten, maar biedt bovenal het fantastische vooruitzicht om in de bekendste concertzaal van België te kunnen spelen.”

Billy The Kill stuntte in 2009 reeds met het debuutalbum ‘Billy I Kill You’. De band speelde vorig jaar een lange reeks concerten en stond op heel wat zomerfestivals op de planken.

STTI

Website Billy The Kill
MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio