Albert breekt rib na incident met supporter - fotoalbum

Albert breekt rib na incident met supporter - fotoalbum

Albert breekt rib na incident met supporter - fotoalbum

Print
Niels Albert heeft bij zijn val gisteren tijdens het Belgisch kampioenschap een rib gebroken. Albert ergert zich ook aan de verklaringen van "supporter" Patrick Beniest die hem ten val bracht. De man beweert dat hij het niet met opzet deed en dat hij eigenlijk "meer supporter van Albert dan van Sven Nys" is.

Dat is een loopje nemen met de werkelijkheid, zo reageert BKCP, de wielerploeg van Albert.

: Meer dan 250 foto's van twee dagen veldrijden in Oostmalle

Was u getuige van het incident en heeft u de val van Albert misschien zelfs op beeld weten vast te leggen? Laat het ons dan weten via gvasport@concentra.be!

Armbeweging

"De feiten blijven wat ze zijn. Niels Albert werd ten val gebracht door een toeschouwer. De getuigenis van Bart Aernouts daarover was ook erg duidelijk: na een armbeweging van een toeschouwer werd Niels van de fiets getrokken," aldus BKCP.

Door de val brak Niels Albert een rib. Hij kan daardoor niet starten in de wedstrijd in Otegem en mogelijk komt ook zijn aantreden in de WB van Roubaix in het gedrang.

Niels Albert en zijn team vinden het jammer dat hun verklaringen over de val overschaduwd worden door de woorden van een dronken man. "Iemand doodleuk verklaart Niels Albert-supporter te zijn, terwijl hij zich had opgesteld tussen supporters van een andere renner".

Lees ook: Dronken man die Albert neertrok: "Ik deed het niet met opzet"
Meer sportnieuws