Ron Wood moet het zuipen laten of hij vliegt uit de Stones

Als Ron Wood de wodkafles niet laat staan, beginnen de Stones aan hun laatste wereldtournee zonder hun gitarist. Wood verbruikt momenteel ongeveer 2 flessen wodka per dag en dat is net iets teveel.

ghouben

Volgens de showbizzsite contactmusic.com hebben de andere Stones de 62-jarige Ronnie Wood de wacht aangezegd. Hij moet zijn alcoholgebruik onder controle krijgen of de Stones-tour start met een invaller.

Twaalfjarige

Voor Ekaterina Ivanova, de 21-jarige ex-vriendin van Ronnie, was zijn drinkgedrag de spreekwoordelijke druppel: "Ik vroeg me af: wat haalt het uit om met een oudere man een koppel te vormen als hij zich gedraagt als een twaalfjarige," aldus de voormalige kelnerin in de Daily Mail.

Mick

Ekaterina heeft nu des te meer respect voor Rons ex-vrouw Jo Wood. Die heeft in november 2009 na 23 jaar huwelijk de scheiding aangevraagd omdat Ronnie aan het stoeien was met Ekaterina.

Jo Wood zou samen met haar kinderen Leah en Tyrone naar Mick Jagger zijn gestapt met de bede drastische maatregelen te nemen tegen Ronnie's drankzucht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER