"We spraken hier al over vóór de crisis bezig was"

Print
Boom - Begin volgend jaar gaan de verzekeringskantoren Cop (Boom), Assurantiekantoor Vleminckx en Sociaal dienstbetoon Cauwenberghs (Hemiksem) tesamen onder een vlag 'Groep CnC'. Op korte termijn willen ze ook een nieuwe locatie betrekken.

Op korte termijn wil CnC ook een nieuwe locatie betrekken. "De reden is eenvoudig. Door deze samenwerking, die grondig is voorbereid, kunnen we klantgerichter werken, onze slagkracht tegenover de verzekeringsmaatschappijen verbeteren en kostenbesparend werken", zegt Bart Cop van het gelijknamige verzekeringskantoor in de Antwerpsestraat 67/69. "Dit is geen gevolg van de crisis. De eerste besprekingen zijn lang voor de crisis gestart. Ieder van ons brengt zijn eigen cliënteel mee. Bovendien werken we complementair. Als we alles bij elkaar brengen, zijn we zes medewerkers sterk", gaat Marie-Paul Vleminckx voorts.

Totaalklanten

Het nieuwe kantoor wil eerst meer betekenen voor de eigen klanten. "Bedoeling is totaalklanten te maken of te zorgen dat elke klant met verschillende producten bij ons zit. Daarvoor gaan we extra service uitbouwen die een kleiner kantoor niet kan geven", verduidelijkt Rudi Cauwenberghs. "Deze extra service kan bestaan uit advies op fiscaal en juridisch vlak, informatie via ons sociaal secretariaat, een wisselwerking met ons boekhoudkantoor en we bieden ook bankdiensten aan. Het Antwerps Beroepskrediet (ABK) zit zowel bij Rudi Cauwenberghs als bij ons", weet Bart Cop.In de tweede plaats wil het kantoor zich verder profileren met verzekeringsproducten als hospitaalverzekering, gewaarborgd inkomen en overlijdensrisico. "We richten ons voor alles zowel naar particuleren als bedrijven", luidt het.

Nieuwe locatie

Begin januari start Groep CnC officieel met deze samenwerking. Ze zijn op zoek naar een nieuwe locatie, maar hebben die nog niet gevonden. Het kantoor van Rudi Cauwenberghs aan de Gemeenteplaats 41 in Hemiksem is al gesloten. Het Assurantiekantoor van Marie-Paul Vleminckx aan de Lindelei 198 in Hemiksem blijft voorlopig nog even open, net als dit van Cop aan de Antwerpsestraat in Boom.

Jan BOEY

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio