Groen en blauw domineren nieuw gemeentelogo

Groen en blauw domineren nieuw gemeentelogo

Groen en blauw domineren nieuw gemeentelogo

Schelle - De gemeente heeft een nieuw logo voorgesteld dat zal worden gebruikt in de communicatie naar de buitenwereld toe. Schelle krijgt met groen en blauw plots vaart.

Schelle. Dorp met vaart. Onder die slogan en met een nieuw logo treedt Rupelgemeente Schelle vanaf het nieuwe jaar naar buiten. In die slogan zitten enerzijds de verwijzing naar het element water en anderzijds ook de ambities van de gemeente vervat.

Scheve kerktoren

“De verwijzing naar het waterdorp dat Schelle met de aanwezigheid van Schelde, Rupel en Vliet toch is, komt ook terug in de blauwe kleur. Het groen verwijst dan weer naar het landelijke en de milieu-aspecten waaraan ons bestuur toch veel aandacht wil besteden. Uiteraard ontbreekt een silhouet van onze scheve kerktoren niet”, zegt burgemeester Rob Mennes (CD&V/N-VA).

Het logo werd ontworpen door Grafische Vormgeving bvba uit Herentals. Dat bedrijf tekende in het verleden ook al voor het logo van het autonoom gemeentebedrijf Fluctus. Het logo zal onder meer worden gebruikt voor de correspondentie van de gemeente naar de bewoners toe, maar ook op de website zal het worden toegepast.

BAR

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio