Hulshout goes Crazy kan gewoon doorgaan

Print
Hulshout - Hulshout Goes Crazy gaat gewoon door op 31 december. De tent die vorige week bezweek, staat er weer.

De grote feesttent van het eindejaarsfeest op het Industriepark implodeerde vorige week zondag. Een dik pak sneeuw op het dakzeil veroorzaakte de instorting. Slachtoffers vielen er niet, maar de materiele schade was aanzienlijk. Na anderhalve week heropbouwen, staat een ding buiten kijf: Hulshout Goes Crazy gaat feestend het nieuwe jaar in.

“Het was spannend”, beaamt organisator Bart Sybens. “Gelukkig zitten we weer op schema. Een klus die we alleen konden klaren dankzij veel vrijwillig helpende handen. De tent is stevig genoeg, maar tijdens de onverwachte hevige sneeuwval zaten er nog onvoldoende bouten in. Die wilden we daags nadien in orde maken. Vier jaar geleden stormde het tijdens oudjaar en kregen alle tenten het stevig te verduren. Onze tent was een van de weinige die veilig overeind bleef.”

Het feest bestaat tien jaar en is geen kleine fuif meer. “We zijn een winterfestival. We schenken extra aandacht aan de catering. Hier kan je meer eten dan louter een hamburger. Vorig jaar zaten we aan vijfduizend bezoekers. Deze editie verwachten we er achtduizend”, hoopt Bart.

STLA

www.hulshoutgoescrazy.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio