Brievenbus voor buurtenquête verdwenen

Print
Wilrijk - De brievenbus waarin de bewoners van de Groenstraat de enquête rond de verkeerssituatie in hun straat konden deponeren, is maandagnacht op onverklaarbare wijze verdwenen.

De districten Wilrijk en Hoboken hadden de handen in elkaar geslagen om de Groenstraat en omgeving te bevragen over de verkeerssituatie in straat en onmiddellijke omgeving.

In de uitgebreide enquête wordt geïnformeerd naar onder meer veiligheid voor voetgangers en fietsers, straatverlichting, de hoeveelheid groen, de staat van het wegdek en parkeermogelijkheden. “Wie meedoet aan de enquête kon zijn formulier kwijt in een brievenbus die voor huisnummer 126 stond opgesteld”, vertelt de Wilrijkse districtsschepen Johan Peeters (sp.a).

“In de nacht van maandag op dinsdag is de bus verdwenen. Mensen die ernaar op zoek waren, deponeerden hun formulier dan maar in de brievenbus van de bewoners van het nummer 126 of belden er spontaan aan. Die namen de zaak ter harte en brachten de formulieren zelf naar het districtshuis."

"Vermits de enquête tot het einde van het jaar loopt, loont het niet meer de moeite om voor een nieuwe brievenbus te zorgen. We rekenen dus verder op de burgerplicht van de bewoners in huisnummer 126”, aldus Peeters.

LL

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio