Bjorn serveert burgers voor burgers

Bjorn serveert burgers voor burgers

Bjorn serveert burgers voor burgers

Print
Berchem - Op het Tramplein ging zopas de Burgerij open. Op het menu van het restaurant en take-away staat de ‘Betere Burger’, gemaakt met verse producten en slaatjes.

Naast een kaart met tien hamburgervarianten - van de klassieke rundsburger over tonijn tot veggie - , kunnende klanten via de website een unieke burger samenstellen. Uit de suggesties wordt dan de Burger van de Maand gekozen.

Bij de Burgerij staat kwaliteit voorop. “Wij verkopen geen fastfood, maar wel gezonde en lekkere hamburgers”, legt zaakvoerder Bjorn Meeuwsse. “Elke burger weegt zo’n 180 gram en is gemaakt met de beste ingrediënten, die à la minute gemalen en gebakken worden in onze open keuken. Alles is dus vers bereid. Zo staan we garant voor de beste burger van ’t stad: een sappige burger van de grill op vers afgebakken brood met smaakvolle garnituren en zelfgemaakte sauzen.”

Vennoten Robin Janssens, gekend van de sportjournalistiek en Bjorn Meeuwisse van de Nederlandse eerste voetbaldivisie, vonden mekaar via voetbal en eerdere projecten zoals café-restaurant Wattman op hetzelfde plein en Sil’eau aan de Napoleonkaai in Antwerpen.

Jean MOELANTS

Burgerij, open elke dag van 12 tot 22.30u, Tramplein 2, Berchem, 03-294.06.68, www.burgerij.be

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio