Jonge vrouw uit Sint-Gillis-Waas sterft na crash tegen boom

Print
Stekene - De 22-jarige Femke De Mayer uit Sint-Gillis-Waas kwam zondag om 5.30u om het leven bij een ongeval op Linkeroever. Ze knalde met haar auto tegen een boom en was op slag dood.

Het ongeval gebeurde zondag rond 5.30u op de Charles De Costerlaan op Linkeroever. De 22-jarige Femke De Mayer kwam wellicht van dancing Noxx in Antwerpen, waar ze al een tijd werkte op zaterdagavond.

Ze wilde richting expresweg rijden naar Stekene, maar om een nog onbekende reden raakte ze met haar wagen van de baan. Daarop knalde ze met haar auto tegen een boom langs de kant van de weg. De klap was zo hevig dat de jonge vrouw onmiddellijk bezweek aan haar verwondingen.

Femke De Mayer was overal graag gezien. Ze werkte onder meer in dancing Noxx en ook in Steve’s Café op de Houtbriel in Sint-Niklaas. Uitbater van Steve’s Café Steve Boodts schrok enorm toen hij het nieuws zondagmiddag vernam. “Femke werkte al twee jaar bij mij”, zegt hij. Femke was altijd vriendelijk en goedgezind. Op feestjes was ze ook altijd een sfeermaker. Ja, ze was echt wel een partybeest. Dit is een drama.”

Femke De Mayer was onlangs pas opnieuw gaan studeren in het avondonderwijs. Ze volgde de richting schoonheidsspecialiste. Ze was momenteel vrijgezel en woonde samen met een vriendin in Stekene.

Haar vrienden zijn in shock door het plotse verlies. “Het is verschrikkelijk dat ze zo jong al moet gaan. We kunnen ons nog ergens troosten met de gedachte dat ze niet heeft geleden.”

JV

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio