Lokeren

Lambrecht: "Ik stap op als Lokeren degradeert"

Lambrecht: Ik stap op als Lokeren degradeert

Lambrecht: "Ik stap op als Lokeren degradeert"

Print
Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht maakt zich zorgen over het slechte seizoen van zijn club. De man dreigt dan ook met ontslag als de club degradeert, maar blijft voorlopig nog strijdvaardig: "Als we onze punten van tegen Moeskroen verliezen, dien ik een klacht in."

De toekomst van Lokeren blijft voorlopig een groot vraagteken voor Lambrecht. "Lokeren heeft dringend nood aan een professioneel beleid met jonge mensen. De juiste kandidaten vinden, dat is moeilijk. Ik vraag nochtans niet veel: ofwel werk je keihard, ofwel moet je investeren."

"Volgend seizoen schroef ik mijn budget sowieso terug met één miljoen, zonder dat dat sportieve gevolgen zal hebbe. Ik betaal niet meer voor dure bankzitters", aldus de voorzitter in Het Laatste Nieuws.

Moeskroen

Ook de soap rond de financiële problemen van Moeskroen volgt Lambrecht nauwlettend op. "Als ze failliet gaan en al hun matchen worden geschrapt, dien ik een klacht in bij het TAS tegen de bond en de Profliga", klinkt het.

"Het kan niet zijn dat ik met Lokeren het sportieve slachtoffer wordt omdat Moeskroen zijn betalingen niet meer nakomt. Ik heb inlichtingen ingewonnen en men verzekert mij dat ik veel kans maak om die zaak te winnen", aldus Roger Lambrecht.

Lokeren versloeg Moeskroen dit seizoen twee keer. Als Les Hurlus geschrapt worden, verliest Lokeren zes punten en eindigt dan laatste.