Vrouw Charlie Sheen krijgt pak slaag op kerstdag

Vrouw Charlie Sheen krijgt pak slaag op kerstdag

Celebs

Vrouw Charlie Sheen krijgt pak slaag op kerstdag

Print
De Amerikaanse acteur Charlie Sheen is op kerstdag gearresteerd in het skioord Aspen. De acteur zou zijn vrouw tijdens een ruzie enkele rake klappen uitgedeeld hebben. Sheen spreekt echter over zelfverdediging.

Brooke Mueller vertelde rond 8.34 uur de hulpdiensten dat haar echtgenoot Charlie Sheen haar had aangevallen. De politieagenten kwamen ter plaatse en stelden vast dat zowel Mueller als de 44-jarige acteur te diep in het glas had gekeken.

Sheen werd aangehouden, maar mocht later de gevangenis verlaten na het betalen van een borgsom van 8.500 dollar. Op 8 februari moet de acteur voor de rechter verschijnen.

Gewelddadig

Het is niet de eerste keer dat Charlie Sheen van gewelddadig gedrag wordt beschuldigd. In 1990 raakte zijn toenmalige verloofde Kelly Preston gewond nadat hij "per ongeluk" in haar arm had geschoten. Actrice Denise Richards vroeg in 2006 de scheiding aan van Sheen nadat ze beweerde dat hij haar regelmatig mishandelde.

Op 30 mei 2008 stapten Sheen en makelaarster Brooke Mueller in het huwelijksbootje. Op 14 maart dit jaar beviel Mueller van een tweeling, Bob en Max.

NIET TE MISSEN