Maarten en Jan organiseren vijfde 'Get on the Guestlist'

Wie op een goedkope, veilige en exclusieve manier de overgang van oud naar nieuw wil vieren, kan terecht in de Loenhoutse Bierhalle. Maarten Joris en Jan Oostvogels organiseren er al voor de vijfde keer 'Get on the Guestlist'.

jvandermosten

Get on the Guestlist viert zijn vijfde verjaardag. Dit jaar vindt de party voor de derde maal met oudjaar plaats. “Het thema van dit jaar is Get Over It, een verwijzing naar de financiële crisis. 2009 was een heel slecht jaar dat we zo snel mogelijk willen vergeten. We kijken liever vooruit naar 2010, dat fantastisch wordt”, lacht Jan.

De fuif begint dan ook pas om middernacht. ”We willen met 2009 niets meer te maken hebben. 2010 starten we met glamour, champagne, veel plezier en muziek voor alle leeftijden.”

Bierhalle

De Loenhoutse Bierhalle aan de Wuustwezelseweg bleek de ideale locatie voor dit unieke feestje. “De hal is bijna 1.000 m² groot. Je kan dus erg creatief zijn qua aankleding. Ze is in het centrum van Loenhout gelegen, maar toch is er weinig geluidsoverlast. Er stopt een feestbus vlak voor de deur en er is vanzelfsprekend drank genoeg in huis. Een ideale locatie dus”, vindt Jan.

“We wilden ook een exclusieve locatie. Geen tent of parochiezaal”, vult Maarten aan. De binnenkant van de hal wordt volledig onder handen genomen door een evenementenbureau. “De hal wordt feestelijk ingericht, met veel blingbling”, weet Maarten. “Feestelijke kledij is gewenst. De dresscode is glamour.”

”We voorzien een speciale decoratie die je elders niet snel zal terugvinden en we denken met ons drankassortiment ook aan Bob, de pechvogel van de avond. Champagne serveren we aan erg betaalbare prijzen. We hebben ook twee bekende dj’s op de kop kunnen tikken, die we gaan vermommen. Maar dat moet voorlopig een verrassing blijven”, lacht Maarten.

Gastenlijst

De organisatoren verwachten een opkomst van 1.000 feestvierders die zich nu al op de gastenlijst gezet hebben. “We zijn begonnen met 350 man. De tweede editie stond er al 700 man op de lijst.En op de eerste oudejaarsfuif kwam er maar liefst 1.300 man opdagen. GOTG is begonnen met persoonlijke invitaties aan onze vriendenkring. Die nodigden dan weer hun vrienden uit en zo is de bal aan het rollen gegaan."

"Nadien is het geëvolueerd naar een gastenlijst via mail en nu werken we via sms. Wie een bericht stuurt, komt op de lijst. Met een lijst werken heeft heel wat voordelen. Als je van tevoren weet hoeveel man er komt, kan je je evenement er volledig op af stemmen qua tappers, inrichting, muziek, geluid, drank enz.”, aldus Maarten.

An VAN DEN OUWELANT

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio