Robbie Williams: "Je lijkt wel lid van een boysband"

Robbie Williams: Je lijkt wel lid van een boysband

Robbie Williams: "Je lijkt wel lid van een boysband"

Print
Robbie Williams is helemaal back. Na zijn donkere periode van drank en drugs staat het ex-Take That lid er met een nieuw album, een nieuw lief en hij mocht bovendien op de sofa van 'Peter Live' komen zitten.

Het was dan toch de enige echte Robbie Williams die vrijdagavond in de studio van 'Peter Live' zat. Na al het aandringen, leek Peter Van de Veire wel een heel erg goede indruk te hebben nagelaten op de zanger.

'Grote liefde'

"Wat een mooie ogen, wat een mooie tanden en een leuk jasje. Wil je ruilen?", grapte Williams. "Je lijkt wel een lid van een boysband."

Williams vertelde over zijn donkere verleden en over zijn nieuwe leven. "Na 'Rudebox' ben ik aan de drugs gegaan. Daarna ging ik donuts eten en werd ik dik." Ondertussen is die periode vergeten en ligt zijn nieuwe album 'Reality killed the video star' in de rekken.

"Ik hou van alle nummers op het album, het zijn mijn kindjes." Bovendien lijkt Williams eindelijk de liefde gevonden te hebben. "Ayda is de vrouw van mijn leven. Met haar wil ik kinderen", verklapte Williams aan Peter Van de Veire.

Nu in het nieuws