Exit Erika Van Tielen in 'De slimste mens'

Exit Erika Van Tielen in 'De slimste mens'

Exit Erika Van Tielen in 'De slimste mens'

Print
Over en uit voor Erika Van Tielen (26) in 'De slimste mens ter wereld'. De slimste mens wordt ze waarschijnlijk niet, maar aan populariteit zal het de reporter van 'Vlaanderen Vakantieland' in ieder geval niet ontbreken.

Wim Helsen won de aflevering van donderdagavond en Erika Van Tielen verloor vervolgens in de finale van journaliste Linda De Win.

Geen hond

"Het was heel leuk en ik begon net een beetje op dreef te komen, ik had de stress onder controle. Jammer dat ik niet meer wist over acteur George Clooney. Ik zat heel hard aan films te denken en dan vergeet je een serie als E.R. Dat Ridley Scott de film Thelma & Louise regisseerde, wist ik sowieso niet", vertelde Van Tielen achteraf.

Lees ook: Erika Van Tielen uit 'Slimste mens’ in sexy fotoshoot

"De vraag van Alex Agnew over blindengeleidehonden lag me niet. Ik heb geen hond en ik kan er niet goed mee om. Liever dat soort vragen dan vragen over dingen die je had kunnen weten. Over de voetbalmatch van de Rode Duivels in Armenië, bijvoorbeeld."

"Ik had nochtans een aantal nieuwsfeiten uit het voetbal overlopen met mijn vader. Behalve de kwalificatiematchen van de Belgen, dus."

Onder de rok

Het lolligste moment van de quiz was opnieuw de doe-vraag, waarbij de deelnemers mochten plaatsnemen op de Wii-spelcomputer voor een rondje virtueel schansspringen. De schaamteloze Gunter Lamoot, samen met Urbanus jurylid in de aflevering, greep die gelegenheid aan om tevergeefs onder het rokje van Van Tielen te gluren.

De mooie reporter van 'Vlaanderen Vakantieland' heeft -na vier deelnames aan 'De slimste mens'- nog steeds geen lief, maar aan aandacht ontbreekt het haar zeker niet. Onder andere op Facebook kreeg ze al verschillende aanbiedingen.

Beeld: één

Nu in het nieuws