Horeca-uitbaters Vismarkt houden kersthappening

Horeca-uitbaters Vismarkt houden kersthappening

Horeca-uitbaters Vismarkt houden kersthappening

Print
Mechelen - Wie de kerstsfeer dit weekend wil opsnuiven, kan daarvoor niet alleen terecht op de kerstmarkt op de Grote Markt. De horeca-uitbaters van de Vismarkt organiseren hun derde kersthappening.

“Sinds drie jaar proberen we rond de kerstperiode iets te organiseren voor onze klanten”, zegt Jaak Deprez van café ‘t Ankertje aan de Dijle. “Om eens iets compleet anders te doen dan de vorige jaren zetten we deze keer een sfeervol ingerichte berbertent neer op de Vismarkt. Vanuit een eiland in het midden van de tent zullen we verschillende jenevers en bieren schenken. Mensen kunnen ook oesters komen eten.”

De opbrengst van de kersthappening gaat onder meer naar De Lage Drempel, een Mechelse vereniging die armoede en sociale uitsluiting bestrijdt.

Wie maar niet genoeg krijgt van de kerstsfeer kan op zaterdag ook deelnemen aan ‘Mechelen in kerstsfeer en in den doenker’, een wandeling door de stad langs kerstmarkten van De Lindepoort en het Klein Begijnhof, en langs de levende kerststal in het Groot Begijnhof.

JOMA

Kersthappening Vismarkt, op vrijdag 18/12 vanaf 18u, zaterdag 19/12 vanaf 12u en zondag 20/12 vanaf 15u.
Wandeling ‘Mechelen in kerstsfeer en in den doenker’, zaterdag 19/12 (14 en 21u). Inschrijvingen in campus De Ham, Raghenoplein 21.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio