Nicole Schreppers (44)  nieuwe schepen voor Open VLD

Nicole Schreppers (44) nieuwe schepen voor Open VLD

Nicole Schreppers (44) nieuwe schepen voor Open VLD

Print
Boom - Zoals in de voordrachtsakte is vastgelegd ruimt zetelend schepen Marc Lamberts op 1 januari 2010 plaats voor Nicole Schreppers, die als eerste opvolger op de lijst Open VLD/Vivant/Anders is verkozen. Nog andere wijzigingen komen eraan.

Nicole Schreppers (44 jaar), legde donderdagavond de eed af en neemt op de schepenbank plaats op de plek van haar VLD-genoot Marc Lamberts. Ze ruilen gewoon van plaats. De bevoegdheden blijven dezelfde: middenstand, industriële vestigingen, KMO, lokale ondernemingen, lokale tewerkstelling, markten, parkeerbeleid en stadsontwikkeling.

In januari legt Cindy Huys (Boom één) 32 jaar de eed af. Ze zetelt in de plaats van Rik Röttger, die de eed heeft afgelegd als gedeputeerde voor de provincieraad. Een functie die pas ingaat op 1 januari. Half maart neemt Jeroen Baert van de Lijst Baert & De Saeger het over van zijn partijgenoot Leo De Saeger. Tot slot ook een wijziging in de OCMW-raad. Ann De Smedt die Wouter Croenen al was opgevolgd voor de Lijst Baert & De Saeger, maakt plaats voor de Groen!-kandidaat Luc Apers.

JB

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio