Bio: wie is Laura Omloop?

Bio: wie is Laura Omloop?

Bio: wie is Laura Omloop?

Print
Laura kan niet enkel buitengewoon goed zingen, ze is ook een meisje dat goed weet wat ze wil en als tienjarige erg verrassend uit de hoek kan komen. Net voor haar vertrek vatten we de persoonlijkheid van de Berlaarse nachtegaal samen in twintig vragen.

1. Naam: Laura Omloop
2. Geboren: “18 mei 1999”
3. Woonplaats: “Berlaar-Heikant (Berlaar), in de provincie Antwerpen. Het is daar heel leuk wonen. De mensen zijn er vriendelijk en het hoogtepunt van het jaar is Hei-Kermis. Dan staat heel het dorp een week op stelten”
4. Familie: “Ik heb twee broers en drie zussen. Hun namen zijn Thomas (17) en Sam (20) en Melissa (17), Gwen (15) en Jolien (12). Het is altijd druk bij ons thuis, en dat vind ik heel gezellig”
5. Schoenmaat: “34”
6. Verliefd op: “Brent Boni (11)”
7. Zingt sinds: “Ik zeven jaar ben”
8. Instrumenten: “Ik speel een beetje piano en gitaar”
9. Huisdieren: “Ik heb twee honden, Fantasia en Rikky. De eerste is een boxer, de tweede een jack russell. Ik maak er heel veel plezier mee”
10. Favoriete eten: “Pizza en chinees zijn mijn favorieten”
11. Favoriete drankje: “Kinderchampagne zonder alcohol. Dat heb ik gedronken na mijn overwinning”
12. Favoriete landen: “Egypte en China. Ooit wil ik daar naartoe. Oekraïne? Van dat land weet ik nog niet zoveel”
13. Favoriete vak op school: “Turnen. Ik zit niet graag stil en heb vroeger nog geturnd”
14. Favoriete boek: “De boeken van Geronimo Stilton”
15. Favoriete TV-programma: “Huis Anubis”
16. Hekel aan: “Mensen die dieren pijn doen en dikke spinnen”
17. Grootste muzikale held: “Ik kan moeilijk kiezen tussen Michael Jackson, Ann Christy en Yasmine. Ik ken al hun liedjes uit het hoofd. Man in the mirror van Michael Jackson is prachtig. Spijtig dat mijn favorieten allemaal overleden zijn. Ik weet dat mijn muziekkeuze wat vreemd is voor een tienjarig meisje, maar ik hou niet zo van kindermuziek. Ook Culture Club vind ik bijvoorbeeld heel goed”
18. Grootste droom: “Mijn dromen gaan dikwijls over... auto’s. Zo zou ik graag eens in een rode of een gele Ferrari rijden. Een andere droom is natuurlijk om zangeres te worden”
19. Ik zou graag cadeau krijgen: “Een quad”
20. Levensles: “Ik vind dat je nooit jaloers moet zijn op iemand anders, maar blij moet zijn met wat je kan of hebt. Dat heb ik geleerd tijdens de voorrondes van Junior Eurosong”

MEEST RECENT