Michelle Obama geeft datingtips

Michelle Obama geeft datingtips

Celebs

Michelle Obama geeft datingtips

Print
Michelle Obama is een moderne presidentsvrouw, eentje die dicht bij de Amerikanen staat. Dat bewijst ze nogmaals met een interview in het Amerikaanse lifestyleblad Glamour.

"Wanneer je een man leert kennen is het uiterlijk belangrijk. Dat weet iedereen, maar knap zijn duurt niet eeuwig. Eenmaal dat verdwenen is, stellen veel vrouwen zichzelf de vraag: wie is hij als persoon eigenlijk? Het is belangrijk niet enkel naar zijn uiterlijk, titel, bankrekening, etc. te kijken maar naar de band met zijn moeder. Hoe hij omgaat met andere vrouwen, met kinderen die hij niet kent, etc. Dit geeft je een veel realistischer beeld van zijn persoonlijkheid", aldus Michelle Obama.

Buiten relatietips geeft Michelle Obama alle vrouwen ook de raad om in zichzelf te geloven. "Ik heb altijd geprobeerd om mijn kinderen voorop te stellen en mijzelf in tweede positie te plaatsen, in tegenstelling tot de vijfde of zevende plaats. Een ding heb ik immers geleerd van mannelijke rolmodellen: ze aarzelen niet om in zichzelf te investeren", besluit Obama.

NIET TE MISSEN