Koerier smijt Chinese maaltijd naar belagers

Print
Hoboken - Een 27-jarige koerier van een Chinees restaurant hanteerde een origineel wapen toen hij aangevallen werd door een groepje jongeren. Hij gooide de Chinese maaltijd die hij moest leveren naar zijn belagers.

De man werkt voor een Chinees restaurant op de Antwerpsesteenweg in Hoboken. Rond 17.30u was hij met zijn bromfiets onderweg om een maaltijd te gaan leveren in Wilrijk. De koerier reed echter verkeerd en hij vroeg op het Drossaardplein de weg aan een groepje jongeren.

Toen hij weer verder wilde rijden, hielden de jongeren hem staande. Ze beroofden de koerier van zijn portefeuille, maar daarmee was hun honger niet gestild: het zestal begon de man te slaan en te stampen.

De koerier liet zich niet zomaar doen. Hij haalde de bestelling boven en smeet die naar zijn belagers. Of het om nasi goreng, bami goreng, chop soy of een andere specialiteit ging, was niet meteen duidelijk.

De daders konden dat gebaar maar weinig waarderen. Ze stampten zijn bromfiets om en gingen op de loop met de portefeuille van het slachtoffer. De 27-jarige koerier raakte lichtgewond. De daders blijven op te sporen.

PEDM

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio