Telenet-kabel raakt met moeite weer aan gevel

Telenet-kabel raakt met moeite weer aan gevel

Telenet-kabel raakt met moeite weer aan gevel

Print
Lier - Een kabel van Telenet die opnieuw aan de gevel moet. Wat bakker Tom Peeters uit Lier daarmee meemaakte, zou recht uit een goede slapstickfilm kunnen komen.

Tom Peeters opende op 26 september zijn nieuwe bakkerij aan de Berlaarsesteenweg. "Het pand dat hier stond, werd gesloopt. Een kabel van Telenet die tegen de eerste verdieping hing, werd losgemaakt en tijdelijk op het voetpad gelegd. Midden september belde ik naar Telenet om die kabel tegen de nieuwe gevel te komen bevestigen", vertelt Tom.

"Kort daarna kwam een privéfirma langs. De twee arbeiders zeiden dat ze me niet kon helpen, omdat er graafwerkzaamheden aan te pas kwamen. Nog later arriveerden twee medewerkers van Telenet zelf: ze namen enkele foto's en reden weer weg. Ondertussen waren we midden oktober en die kabel lag nog steeds op het voetpad. Ik vond dat redelijk gevaarlijk, want hij ligt vlak voor de toegang tot mijn winkel. Er zou maar eens een klant moeten struikelen. Bovendien was het ook geen fraai zicht", zegt Tom.

"Twee weken geleden heb ik dan opnieuw naar Telenet gebeld. Ik kreeg te horen dat er op 23 november iemand zou langskomen. Ik heb nog wat van mijn voeten gemaakt, maar dat hielp niet. Het was dan of niet. Vorige vrijdag daagde plots weer iemand van Telenet op. Hij had de eerder gemaakte foto's bij zich en bevestigde me dat ik op 23 november een ploeg mocht verwachten. Hij was nog geen kwartier weg of er arriveerde een arbeider van een privéfirma: hij kwam de kabel van Telenet tegen de gevel bevestigen! Ik ben benieuwd of er nu ook nog op 23 november iemand gaat langskomen", lacht Tom Peeters.

CHRIS VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio