Brepoels: "Sommige spelers kunnen maar weinig kritiek incasseren"

STVV trekt zaterdagavond naar Germinal Beerschot met een povere 0 op 18. De Kanaries zakten in de klassering door die zes nederlagen op rij van plaats één naar plaats acht. Trainer Guido Brepoels bleef er rustig bij, maar begint nu toch wat kritiek op zijn spelers te spuien.

kscherpenberg

"Sommigen waren de eersten om de grote jan uit te hangen toen het goed ging. Maar nu het heel wat minder goed loopt, staan ze niet op. En daar heb ik het moeilijk mee. Van sommige spelers had ik verwacht dat ze dat wel zouden doen. En als ik dan met hen praat, dan blijkt dat ze maar weinig kritiek kunnen incasseren".

Eén van die spelers is Alex Da Silva. "Alex heeft zeven matchen fantastisch gespeeld, maar nu heeft hij het enorm moeilijk. Ik heb met hem gepraat en heb hem gezegd dat hij de beste job ter wereld heeft. Maar hij is bij RC Genk ook zo doodgegaan."

Alex wilde zelfs al zijn contract verbreken, maar Brepoels wil de Braziliaan nog niet opgeven. "Wij moeten er nu alles aan doen om hem weer op niveau te krijgen, want hij is een heel belangrijke speler voor ons."

Meer voetbalnieuws