Keramist Lou Smedts stelt dichtbundel voor

De bekende Boomse kunstenaar Lou Smedts, keramist, dichter en bezieler van 'Het Laatste Huis vzw', heeft een nieuw dichtbundel "Volle maan" klaar. Er staan 39 nieuwe gedichten in en de illustraties zijn van de hand van Els Janssens.

jboey_fr

'Volle Maan' wordt op 4 december in het Antwerpse literair café "Den Hopsack" in de Grote Pieter Potstraat boven de doopvont gehouden. "Bij die gelegenheid worden er gedichten voorgedragen afwisselend met live muziek. Mensen die op die avond de gedichtenbundel met 39 gedichten kopen krijgen er ook suikerbonen bij, zoals dat hoort bij de geboorte van een nieuwe bundel", becommentarieert Lou Smedts.

Auteur Ria Maes schreef in de inleiding. "Wie Lou Smedts leert kennen, hoeft slechts even naar hem te kijken, even met hem te praten om te voelen dat kunst leeft in elke vezel van zijn lichaam. Passie voor keramiek, voor de natuur, voor het woord en de gedachte… Een passie voor al wat leeft. Ik heb oprecht genoten van elk woord en me jaloers afgevraagd hoe een mens met zo weinig woorden zoveel tot leven kan brengen." Het bundel is te bestellen en af te halen in Het Laatste Huis vzw, Glazenstraat 37 in Boom. info@hetlaatstehuis.be of 03-289.39.46.

JB

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio