Eroticabeurs zet Felice als presentator op affiche

De Eroticabeurs die op 21 en 22 november neerstrijkt in de Hasseltse Grenslandhallen, pakt op haar affiches en flyers nog steeds uit met Felice als presentator van dienst. En dat terwijl de presentator enkele weken geleden begraven werd.

kscherpenberg

Veel mensen zullen vreemd hebben opgekeken toen ze de affiche van de Eroticabeurs zagen. “Tja, onze reclamecampagne liep al toen Felice stierf”, zucht organisator Nicole Martens. “We zijn er mee gestart rond Hasselt-kermis en toen was Felice nog springlevend."

"6.000 affiches en 70.000 flyers zijn inmiddels verspreid met zijn naam erop. Toen we hoorden dat Felice, die overigens heel enthousiast bleek over deze klus, overleden was, hebben we daar meteen over vergaderd. Alle affiches veranderen was onmogelijk dus hebben we het maar zo gelaten, al is dat heel vervelend.”

Dominiek Roosen, die vorig jaar al presenteerde, neemt ook dit jaar de honneurs waar. Hij begeleidt onder meer ‘The Chocolate fight’ waarbij u zelf in een chocoladebad gedompeld wordt en even met de meiden kan stoeien. Of dat als hommage aan Felice ‘1.000 seconden’ mag duren eer u klaar bent, is niet bekend, wel dat de Eroticabeurs start met een korte hulde aan de presentator die helaas alleen de affiche haalde.

DJ

Nu in het nieuws