Tovenaar van Oz

Om de twee jaar kiest Lust naar Kunst voor een grote productie. Dit keer viel de keuze op De Tovenaar van Oz. Met meer dan 25 enthousiastelingen staan ze op het podium en voor de regie en choreografie werden professionelen aangetrokken.

dvanreusel_fr

"James Cooke heeft de regie in handen, hij is de huisregisseur van de Gentse toneelgroep Kamer 58. Voor de zang doen we beroep op Elke Buyle die meedeed aan 'Op zoek naar Maria'. Voor de dans tenslotte hebben we Stephanie Dequin ingeschakeld, zij werkte onder meer op de stes van 'Let's Dance' en 'Steracteur Sterartiest'", maakt voorzitter Mario Walgraeve duidelijk dat Lust naar Kunst opnieuw hoog mikt met deze productie.

Het verhaal gaat over een meisje Dorothy die droomt van een sprookjesland. Op een sleurt een storm haar mee naar het kleurrijke land van Oz. Maar Dorothy wil terug naar haar oom en tante en heeft daarvoor de hulp nodig van de tovenaar van Oz. Samen met een vogelverschrikker zonder verstand, een blikken man zonder hart en een leeuw zonder moed gaat het meisje op stap.

Er zijn voorstellingen op 6, 7, 8, 13, 14 en 15 november. Opvrijdag om 20.15u en op zaterdag enn zondag om 15u. In het CCL, kaarten 09/340 50 56.

DVR

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio