Belgische concerten van U2 volledig uitverkocht

Belgische concerten van U2 volledig uitverkocht

Belgische concerten van U2 volledig uitverkocht

Print
De twee concerten van U2, die volgend jaar in september zullen plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion, zijn volledig uitverkocht. Dat meldt concertorganisator Live Nation.

Vanochtend begon de verkoop voor het op 22 september geplande concert. Op een uur tijd waren alle tickets de deur uit. Herman Schueremans van Live Nation belde daarop in allerijl naar de agent van U2, en die stelde voor nog een concert te houden op donderdag 23 september.

Sold out

Ook de tickets voor het extra concert vlogen de deur uit. De internetmodule hield overigens goed stand ondanks de toestroom van surfers. Tot zaterdagavond waren wel nog lange tijd zitplaatsen van 150 euro beschikbaar, maar die zijn nu ook allemaal weg.

Op 30 juni vond het allereerste concert van 'U2 360°' plaats in Barcelona. De tournee baart vooral opzien door het gigantische podium met reusachtige overkoepeling dat de band vergezelt.

Afsluiter

De wereldtournee sluit volgend jaar af in ons land. Het is al van 2005 geleden dat de Ierse band concerteerde in België, toen in het kader van de 'Vertigo'-tour.

.

Nu in het nieuws