"Wie de Pfaffs kapot wil, maakt ons alleen maar sterker"

Wie de Pfaffs kapot wil, maakt ons alleen maar sterker

Celebs

"Wie de Pfaffs kapot wil, maakt ons alleen maar sterker"

Print
Een nakende verhuis, een tripje naar de kust en een zwangere chihuahua. Ondanks de vele ophefmakende verhalen gaat het leven in de nieuwe jaargang van ‘De Pfaffs’, vanaf zaterdag weer op vtm, z’n gewone gangetje. “Wij zijn ook maar gewone mensen”, reageert Debby Pfaff (foto, links).

Anonieme beschuldigingen over drankmisbruik en overspel, een rechtzaak wegens fraude en een censuurconflict met een populair tv-blad. De familie Pfaff kwam het voorbije jaar terecht in een storm van negatief nieuws die in schril contrast staat met de vrolijke gezinstaferelen die we kennen van de tv-serie.

Gaan we in het nieuwe en inmiddels negende seizoen wel iets te zien krijgen van al die perikelen? “Daar kan ik niet op antwoorden”, klinkt het standaardantwoord van Debby Pfaff.

Breed uitgesmeerd

“Hoeveel mensen maken zoiets niet mee in hun leven? Het enige verschil bij ons is dat alles nog eens in het lang en het breed wordt uitgesmeerd. Wat ik wel kan zeggen is dat de Pfaffs een sterke band hebben. Die kunnen ze ons niet afpakken. Integendeel. Wie ons kapot wil, maakt onze band alleen maar sterker.”

De Pfaffs, vtm, zondag om 20.40 uur.

Hans VAN GOETHEM

NIET TE MISSEN