Bouwbedrijf verovert wereld vanuit Rumst

Brian Meeuwissen (26) plant een magazijn met showroom in Rumst. De 26-jarige is geen groentje: hij zorgde met zijn bedrijf voor de binnenafwerking van het nieuwe Justitiepaleis.

Tegen eind november wil Brian Meeuwissen zijn bedrijf MB Projects onderbrengen in een magazijn en bijhorende showroom in Reet (Rumst). “In de showroom kunnen de klanten zelf hun materialen uitkiezen. Het is de bedoeling dat die winkel tegen eind november de deuren opent. De zaak is ideaal gelegen, langs de drukke Boomsesteenweg”, weet Brian Meeuwissen.

Voor Brian Meeuwissen zijn het erg drukke tijden. Als zaakvoerder van MB Projects heeft hij onlangs het bouwbedrijf Engels en Zonen uit Dendermonde overgenomen. “Dat bedrijf bestond al 38 jaar en stond te koop. Vorig jaar draaide die firma nog een omzet van 2,5 miljoen euro”, vertelt Brian Meeuwissen. “Ik heb dat bedrijf overgenomen samen met 45 personeelsleden die voor mij op zelfstandige basis komen werken. Ik heb zelf al vier jaar een eigen zaak met 26 zelfstandige arbeidskrachten en een eigen vermogen van 300.000 euro.”

MB Projects is gespecialiseerd in totaalprojecten binnen de bouwsector, zowel ruwbouw als binnenhuisinrichting. De binnenafwerking van het nieuwe justitiepaleis in Antwerpen, goed voor een opdracht van anderhalf miljoen euro, was een van de grote projecten die Brian Meeuwissen met zijn werknemers al realiseerde.

Bart VAN DEN LANGENBERGH

Meer info: 0486-90.40.07

MEER OVER

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio